הבצק של סבתא מוכיח את עצמו שוב,
כמו שראיתם- מתוק או מלוח, בשרי או חלבי, הבצק בלי המרגרינה וגם כשהוא עם קמח מלא, נותן תוצאות טובות בלי יום לימודים ארוך
לבצק:
כמו שראיתם- מתוק או מלוח, בשרי או חלבי, הבצק בלי המרגרינה וגם כשהוא עם קמח מלא, נותן תוצאות טובות בלי יום לימודים ארוך
לבצק:
בקערה מערבבים
4 וחצי כוסות קמח (אפשר להשתמש בקמח 70 אחוז מלא)
1 כוס שמן
1 כוס סודה/מים רותחים/מים
2 כפות חומץ
2 כפות סוכר
קורט מלח
לשים לכדור בצק
מרדדים
למלית:
200 ג' רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
קורט פלפל
אורגנו
זיתים קצוצים-לא הכרחי
גבינה צהובה מגוררת-לא הכרחי
מערבבים יחד:
רסק עגבניות
סוכר
מלח
פלפל
מורחים את המלית באופן שווה על עלה הבצק המרודד
מפזרים אורגנו לפי הטעם ואם רוצים גם זיתים קצוצים
מגלגלים לגלילה, ופורסים לפרוסות
מעל כל פרוסה אפשר לפזר גבינה צהובה מגוררת לפי בחירתכם
מרדדים
למלית:
200 ג' רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
קורט פלפל
אורגנו
זיתים קצוצים-לא הכרחי
גבינה צהובה מגוררת-לא הכרחי
מערבבים יחד:
רסק עגבניות
סוכר
מלח
פלפל
מורחים את המלית באופן שווה על עלה הבצק המרודד
מפזרים אורגנו לפי הטעם ואם רוצים גם זיתים קצוצים
מגלגלים לגלילה, ופורסים לפרוסות
מעל כל פרוסה אפשר לפזר גבינה צהובה מגוררת לפי בחירתכם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה