יום ראשון, 9 ביוני 2013

עוף ברוטב צ'ילי מתוק







באחת הפעמים שהתחשק לי לגוון בתיבול של העוף, חיפשתי דרך להשתמש ברוטב צ'ילי שהיה במקרר
אחרי כל מיני רעיונות ומתכונים שקראתי ואף אחד לא התאים לי- לא מבחינת הטעם, ולא מבחינת ההתעסקות שדרשו
החלטתי לקחת סיכון ולנסות לבד
רוטב הצ'ילי מהבקבוק היה נראה לי טיפה נוזלי ובהיר מדי בשביל לצקת אותו סתם ככה,
אז הוספתי לו פפריקה- שגם הסמיכה וגם הוסיפה צבע
ולשמחתי הגדולה יצא ממש מוצלח לדעת כל הטועמים

אז מה צריך?

1 ק"ג כרעי עוף
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 כף גדושה פפריקה

מסדרים את העוף בתבנית לאפיה, רצוי בתבנית שהעוף מונח בה קצת בצפיפות,
כדי שהרוטב יגיע לכמה שיותר חלקים מהעוף, ולא יתייבש
מערבבים את הרוטב עם הפפריקה, ומורחים על העוף באופן שווה על כל החלקים
אופים מכוסה כשעה בחום גבוה של 200-250 מעלות,
וחצי שעה נוספת באותו חום ללא כיסוי

בתיאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה