מתכון הבראוניז של דנה תמיד להיט אצלנו
ורציתי לשדרג מעט את המראה והטעם, עם תוספת קטנה של חמאת בוטנים
על השילוב הממכר של שוקולד עם חמאת בוטנים לא צריך להכביר במילים,
אז תראו כמה זה יפה וכמה קל להכנה- ורוצו להכין גם
מתכון הבראוניז הבסיסי
טורפים:
4 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר (אישית אני מסתפקת בכוס סוכר אחת בלבד, והילדים טורפים את זה גם ככה)
מוסיפים, ומערבבים אחרי כל הוספה:
3/4 כוס שמן
1 כוס קמח
1 כוס קקאו
אחרי שיוצקים את בלילת הבראוניז לתבנית, כאן מגיעה התוספת:
בעזרת כף, מנטפים חמאת בוטנים על פני בלילת הבראוניז, באופן מפוזר
הכמות תלויה בטעמכם האישי- וכמה אתם רוצים שטעם הבוטנים "ישתלט" על השוקולד
בעזרת אותה הכף, יוצרים דוגמת שיש של חמאת הבוטנים הבהירה על גבי שכבת הבראוניז הכהה
אופים 25 דק' בתנור מחומם ל-190
בסוף האפיה מוציאים מהתנור- להתקררות, לא כדאי להשאיר את הבראוניז בתנור כי אז הם ימשיכו להיאפות ויתקשו במקום להשאר עם המרקם הפאדג'י
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה