יום שלישי, 2 ביולי 2013

עוף בפפריקה ושום


תיבול מהיר, שתמיד נמצא בהישג יד, ומשיג תוצאה יפה וטעימה במינימום עבודה

1 ק"ג כרעיים
1 כפית גדושה פפריקה
1 כפית כורכום
1 כפית שום גבישי
חצי כפית מלח סלרי או אבקת מרק בטעם עוף

שוטפים את חלקי העוף ומסדרים בכלי שמתאים לתנור
מצפים את העוף בתערובת התיבול, רצוי לצפות היטב כך שהתיבול יגיע לכל הצדדים- רצוי גם על העוף עצמו, מתחת לעור, כך שהעוף יקבל את הטעמים כמה שיותר
מכניסים לתנור לשעה וחצי ואופים בחום של 200 מעלות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה