גיוונים זה כיף
צבעים זה כיף
וכיף להכין אוכל צבעוני :)
אבל...אני לא אוהבת כימיקלים וצבעי מאכל, אז חיפשתי ומצאתי כמה רעיונות לצבעי מאכל טבעיים
בגלישה בכל מיני אתרים טבעוניים-צמחוניים-בריאים ראיתי רעיונות, החלטתי לקפוץ למים ובהזדמנות הבאה שאצל הירקן שלנו היה תרד, זה מה שעשיתי:
ראשית הפרדתי את העלים מהגבעולים, ואת הגבעולים זרקתי
רחצתי את עלי התרד היטב עם מים והשריתי עם קצת חומץ
שטפתי במים, והכנסתי למעבד מזון את כל העלים הירקרקים
שימו לב שמדובר במעבד מזון פושט שעלה 100 ש"ח בשופרסל, ממש אין צורך במג'ימיקס בשביל זה
ריסקתי את העלים עם חצי כוס מים רותחים
וכך נראה התרד המרוסק:בקערה פרשתי חיתול בד נקי,
והעברתי לתוכו את תכולת הקערה של מעבד המזון
הרמתי את החיתול וסחטתי את תוכנו לתוך הקערה
והנה צבע המאכל הירוק והיפה שלי:
בעזרת משפך העברתי את הנוזל מהקערה לצנצנת קטנה, ושמתי למשמרת במקרר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה