יום ראשון, 19 במאי 2013

עוגת גבינה ללא אפייה

עוגת גבינה רכה וכייפית, שלמדתי מחמותי היקרה
בתור אחת שלא אוהבת עוגות גבינה, אני יכולה להעיד שזו עוגה ממכרת וכייפית
מה גם שההכנה מהירה ולא דורשת אפייה, כך שכל מי שרוצה עוגת גבינה טעימה בקלות ובלי סיבוכים-
המתכון הזה מומלץ לו
הכמות שבמתכון מתאימה לשתי תבניות אינגליש קייק

לעוגה מכינים:
חבילת בסקויטים-בטעם שוקו או וניל (250 ג')

1 שמנת מתוקה
1 שמנת חמוצה
750 ג' גבינה לבנה
1 אינסטנט פודינג וניל
בערך כוס סוכר (לפי הטעם)

להכנת העוגה:

מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת
מוסיפים פנימה את השמנת החמוצה, הגבינה, הפודינג והסוכר
מקציפים לתערובת אחידה

מרכיבים את העוגה:
בתחתית תבנית מסדרים בסקויטים (אין צורך להרטיב את הבסקויטים מאחר שיש מספיק נוזלים מתערובת הגבינה)
*בסקויטים בטעם שוקו יתנו תוצאה יפה של שכבות חום-לבן
יוצקים חצי מתערובת הגבינה
מסדרים עוד שכבה של בסקויטים
יוצקים את המחצית השניה של תערובת הגבינה
למעלה אפשר לפזר פרורי בסקויטים למראה יפה וחגיגי, או לסדר עוד שכבה של בסקויטים שיספגו את הנוזלים

בתמונה למטה אפשר לראות את שלבי ההרכבה:
משמאל- בסיס הבסקויטים, באמצע- שכבת הגבינה הראשונה עם הבסקויטים
ומימין- השכבה השניה של הגבינה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה