עוגת דלעת- טעימה ומתוקה, אבל מאוד מאוד עדינה
פרוסת דלעת שנקנתה בזול הובילה אותי לחפש מתכון מתאים, שנמצא בדמות מתכון לעוגת גזר של רוני ונציה
את העוגה עדיין לא יצא לי להכין עם גזר, אבל הדלעת נותנת תוצאה כ"כ טובה שאני לא ממהרת לשנות
מקציפים לקציפה תפוחה ובהירה:
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
מוסיפים ומקציפים במהירות נמוכה לתערובת אחידה:
3/4 כוס שמן
1 כף תמצית וניל
1 כפית קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט (לא הכרחי-אני לא שמתי)
מוסיפים ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה:
1 כוס קמח
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
בעזרת מרית מוסיפים ומערבבים:
1 ו- 1/2 כוסות דלעת מגוררת
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים (לא הכרחי)
אופים בסיר פלא/תבנית 22 או תבנית מלבנית בינונית 40-45 דקות ב180 עד שקיסם יוצא נקי ויבש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה