לפני כמה שבועות קניתי עלי בזיליקום כדי להכין פסטו, ואחרי שהכנתי את הפסטו נשארו לי במקרר כמה עלים זנוחים שמחכים לתורם
אז לקחתי כמה עגבניות רכות, חתכתי לרבעים, ערבבתי עם קצת אבקת שום וטיפה פלפל שחור
ערבבתי
עם עלי הבזיליקום הריחניים והיפים, ולהשלמת המרקם פיזרתי פרורי לחם גסים
בטעם גריל שמצאו את דרכם למזווה שלנו בזכות איזה מבצע של שניים במחיר אחד
הכנסתי לתנור, בחום בינוני ל20 דקות, עד לריכוך העגבניות
והתקבל סלט טעים ונפלא
אז מה בדיוק יש שם, בסלט הצבעוני הזה?
עלי בזיליקום/בזיליקום יבש
עגבניות רכות
אבקת שום
פלפל
פרורי לחם בטעם גריל
אז מה בדיוק יש שם, בסלט הצבעוני הזה?
עלי בזיליקום/בזיליקום יבש
עגבניות רכות
אבקת שום
פלפל
פרורי לחם בטעם גריל
אם אין לכם בזיליקום טרי- אפשר בהחלט להשתמש בבזיליקום יבש שקונים בחנות תבלינים
ואם אין לכם זמן/אפשרות להכניס לתנור- אל דאגה, הסלט טעים גם קר וגם כשהעגבניות טריות
פרורי הלחם בטעם גריל הוסיפו גוון מיוחד לסלט. אם אין פרורי לחם כאלה אפשר לפורר ביסלי גריל ולקבל תוצאה דומה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה