חיתוכיות קוואקר קלות להכנה וטעימות כל כך!
נשנוש טעים, בריא, מזין, מהיר וקל להכנה
אפשר להפחית קצת מכמויות הסוכר והשמן, ולהגדיל בהתאמה את כמות הסילאן (את הסילאן כמובן אפשר להחליף בדבש, אבל הסילאן זול יותר...)
מחממים תנור ל-180
מערבבים:
5 כוסות קוואקר דק
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
2 כפות קוקוס (לא הכרחי)
מערבבים ומאחדים עם התערובת הראשונה:
1.5 כוסות שמן
2 ביצים
3 כפות סילאן
*אפשר להוסיף גם צימוקים או שוקולד ציפס
מתקבלת תערובת מעט פירורית, אבל כשמשטחים אותה בתבנית היא כן "נדבקת"
בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה משטחים את התערובת שלנו,
מכניסים לתנור לחצי שעה עד הזהבה
מוציאים מהתנור וחותכים לריבועים מיד
נשנשו בכיף!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה