יום שני, 27 במאי 2013

עוגה בחושה של שוקולד ותמרים


עוגה רכה וטעימה ממשפחת העוגות הקלות להכנה
קבלנו אותו מחבר של בעלי שהוא על תקן האופה בבית, ונידב לנו מתכון מוצלח לדוגמא
ממרח התמרים מוסיף למרקם העוגה רכות ומתיקות,
ומתקבלת עוגת כמו-שוקולד שאהובה על ילדים ומבוגרים כאחד
אפשר בהחלט להשתמש בקמח מלא 100% בלי שיורגש בטעם העוגה
 
מערבבים:
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 ביצים
מערבבים ומוסיפים לתערובת הראשונה:
1 כוס מים רותחים
1 כפית סודה לשתיה
חצי קופסה ממרח תמרים
מערבבים בנפרד ומסיפים:
1 ו ¾ כוסות קמח
1 כפית א. אפיה
3 כפות קקאו

מערבבים הכל יחד לקבלת בלילה אחידה, ויוצקים לתבנית בגודל חצי תבנית תנור
אופים כ-40 דקות בחום 180, לקיסם נקי ויבש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה