בעלי חגג יומולדת, והחלטתי לשמח אותו
הבחור שלי לא צריך מתנות, יש לו הכל תודה לאל
אבל הוא כבר מזמן לא נפגש עם כל החבר'ה שלו
אז עשיתי סבב טלפונים וכמה קניות
החברים בשכונה עזרו לי להעסיק אותו מחוץ לבית ולארגן את הבית
ואני רק בישלתי כמה דברים, פשוטים ומהירים להכנה (שכמובן צילמתי והעליתי כאן את המתכונים שלהם)
הדלעת בתבשיל הזה הפתיעה אותי לטובה. לא תכננתי להשתמש בה, פחדתי שהיא תהיה מתוקה מדי... אבל במטבח, כמו בחיים- יש הפתעות. אנחנו יודעים מה אנחנו מכניסים לתנור, אבל לא תמיד יודעים איך זה יצא.
איזה כיף כשההפתעות הן לטובה!
מה מכינים?
בסה"כ חותכים גס ירקות
קישואים
דלעת
בצל
מתבלים במלח, פלפל, ותימין
מערבבים עם קצת שמן ומכניסים לתנור בחום גבוה ל30-40 דקות
הבחור שלי לא צריך מתנות, יש לו הכל תודה לאל
אבל הוא כבר מזמן לא נפגש עם כל החבר'ה שלו
אז עשיתי סבב טלפונים וכמה קניות
החברים בשכונה עזרו לי להעסיק אותו מחוץ לבית ולארגן את הבית
ואני רק בישלתי כמה דברים, פשוטים ומהירים להכנה (שכמובן צילמתי והעליתי כאן את המתכונים שלהם)
הדלעת בתבשיל הזה הפתיעה אותי לטובה. לא תכננתי להשתמש בה, פחדתי שהיא תהיה מתוקה מדי... אבל במטבח, כמו בחיים- יש הפתעות. אנחנו יודעים מה אנחנו מכניסים לתנור, אבל לא תמיד יודעים איך זה יצא.
איזה כיף כשההפתעות הן לטובה!
מה מכינים?
בסה"כ חותכים גס ירקות
קישואים
דלעת
בצל
מתבלים במלח, פלפל, ותימין
מערבבים עם קצת שמן ומכניסים לתנור בחום גבוה ל30-40 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה