יום ראשון, 26 בינואר 2014

פלפלים קלויים

כלום עבודה, ויש לנו תוספת כייפית לארוחה


שוטפים פלפלים בכמה צבעים (כמובן גם אם יש רק בצבע אחד זה בסדר, אבל נחמד שיהיה כמה שיותר צבעוני)
פותחים ומנקים את החלק הפנימי
חוצים או חותכים לרבעים
מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור בחום גבוה (190) לחצי שעה או עד לריכוך
אפשר לפזר ביניהם שיני שום
כשהפלפלים רכים מוציאים מהתנור ומעבירים לכלי אחר
עם הכלי- מכניסים לשקית ניילון פשוטה (כן, כמו אלה מהסופר) וקושרים, כדי שהאדים ירככו את הפלפלים עוד
אחרי שהפלפלים התרככו והתקררו מערבבים עם מעט חומץ, ואפשר להוסיף עוד שיני שום קצוצות, לפי הטעם



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה