יום ראשון, 26 בינואר 2014

תפוחי אדמה בבזיליקום






כבר הרבה זמן אני מנסה לחשוב על תוספות שונות מהתוספות הרגילות. כבר הכנתי קטניות שונות, בורגול, קינואה, אורז פרא וכל מה שהצלחתי לחשוב עליו. אבל לפעמים צריך גם להכין תוספת מחומרי גלם רגילים....
בשביל זה ניצלתי את מדף התבלינים שלי, ולשמחתי האורחים אהבו את התוצאה.
מתכון קליל וכייפי


אפשר להשתמש בתפוחי אדמה קטנים, כמו בתמונה, או סתם לחתוך תפוחי אדמה לקוביות שמנמנות

לתיבול:
בזיליקום יבש
שום גבישי/אבקת שום
מעט מלח סלרי
מעט מלח

מערבבים הכל עם קצת שמן, ומכניסים לתנור בחום גבוה ל30-40 דקות
בודקים בעזרת מזלג
אם תפוחי האדמה עוד לא רכים אופים עוד קצת, לפי הצורך





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה