לוקחים חציל, שוטפים אותו טוב טוב
מכניסים לתנור בחום גבוה עד שהוא רך (יכול לקחת 40-60 דקות, תלוי בתנור ובגודל החציל)
כשמוציאים מהתנור נותנים לו להצטנן ואז אפשר להשתמש בכולו או רק ב"בשר"
לחציל עם טחינה בהגשה יפה-
בעזרת סכין יוצרים חריץ לאורכו של החציל (לא עד למטה) וליצור "סירה" שאפשר למלא בה טחינה. אפשר לקשט עם קצת פפריקה ועלה פטרוזיליה
לסלט חצילים-
אפשר לחתוך את החציל לאורך, לרוקן את תוכן החציל ולערבב עם מיונז/טחינה/שום כתוש וקצת פלפל
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה