יום ראשון, 26 בינואר 2014

חציל קלוי


אין פה סוד גדול, והאמת- זה לא ממש מתכון
לוקחים חציל, שוטפים אותו טוב טוב
מכניסים לתנור בחום גבוה עד שהוא רך (יכול לקחת 40-60 דקות, תלוי בתנור ובגודל החציל)
כשמוציאים מהתנור נותנים לו להצטנן ואז אפשר להשתמש בכולו או רק ב"בשר"

לחציל עם טחינה בהגשה יפה-
בעזרת סכין יוצרים חריץ לאורכו של החציל (לא עד למטה) וליצור "סירה" שאפשר למלא בה טחינה. אפשר לקשט עם קצת פפריקה ועלה פטרוזיליה

לסלט חצילים-
אפשר לחתוך את החציל לאורך, לרוקן את תוכן החציל ולערבב עם מיונז/טחינה/שום כתוש וקצת פלפל





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה