היתה תקופה שהכנתי סיר כזה כל שבת, עד שמיצינו את העניין ועברנו לגוון עם תיבולים ומנות שונות
בשבועות האחרונים בעלי נזכר במנה הזאת וביקש יפה, אז הכנתי לו
פשוט להכנה, וטעים מאוד
ארוחה בסיר אחד
מצרכים:
1 ק"ג כרעי עוף
2 כוסות אורז לבן
בצל גדול קצוץ
גזר או שניים חתוך לגפרורים
מלח
פלפל
כורכום
מלח סלרי או אבקת מרק בטעם עוף
להכנה:
בסיר גדול מחממים כף או 2 של שמן, ומטגנים את הבצל מעט
מוסיפים פנימה את הגזר, וממשיכים לטגן עד שהבצל שקוף
שופכים פנימה את האורז, ומערבבים היטב
מוסיפים את התבלינים ומערבבים עוד טיפה
כדי שהאורז לא יתחיל להישרף מנמיכים להבה,
בזריזות מניחים על האורז שלנו את כרעי העוף
ומיד יוצקים פנימה 4 כוסות מים רותחים
מבשלים עם המכסה כשעה, עד שהאורז מוכן והעוף רך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה