יום ראשון, 26 בינואר 2014

ספגטי בסויה ושומשום

האמת היא שהמתכון המקורי שטעמנו אצל חברים היה מורכב מיותר מרכיבים ויותר עבודה
אהבתי את הרעיון, וגם את הטעם, אבל רציתי לקצר תהליכים.

שוב הוכחתי לעצמי שאין צורך לעבוד קשה בשביל לקבל תוצאות מוצלחות
אם אתם רוצים תוספת נחמדה וקלילה להכנה- קחו את זאת בחשבון

מרכיבים

ספגטי או נודלס מבושלים
רוטב סויה
סילאן
2-3 כפות שומשום קלוי

מערבבים הכל יחד, טועמים ומשפרים תיבול
בתיאבון!

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה